Rondo Music Management Klik hier om ons een mailtje te sturen
Ga naar de hoofdpaginaLees hier over ons bedrijfWat we u te bieden hebben - enige voorbeeldenWe stellen u voor aan onze musiciBoekingsinfoOnze contactgegevensOnze fotogallerijDiverse items om te downloadenOnze webdesign portfolioBezoek de cd-shopLees ons BLOG

Boekingen

Info en/of offertes en beschikbaarheid zijn via telefoon of e-mail aan te vragen. (Zie de "contact"-pagina).
tip: Ook kunt u voor meer info of boekingen gebruik maken van ons online boekingsformulier , wat zowel voor U als ons snel en handig werkt.

Richtprijzen 2015

(bedragen zijn excl. BTW, excl. reiskosten € 0,19 per km per persoon )

Solistisch optreden:
€ 900

Duo optreden:
per persoon: € 550

3 personen of meer:
per persoon: € 500

tip: vraag naar onze kortingen en promotie-acties! Vroegtijdige boekingen kunnen korting opleveren!
tip: desgewenst kunnen wij ook op maat gesneden muziek voor u vervaardigen of spelen, zoals bijvoorbeeld een jingle, gelegenheidscompositie, tune o.i.d.

Beknopte Voorwaarden:

Uw eigen organisatie draagt zelf zorg voor een goed verlicht podium, en indien nodig voor een goede, gestemde piano of vleugel, alsmede omkleedruimte.
tip:
Mocht u geen piano of vleugel bezitten, dan kunnen wij daarvoor tegen meerprijs zorgdragen, zulks in overleg.

De musici hebben recht op een inspeelmogelijkheid en/of een soundcheck op lokatie, van minimaal een half uur, op een nader te bepalen tijd voor aanvang van het optreden.

De musici hebben recht op 3 gratis consumpties per persoon.

De musici zullen in gepaste kledij optreden.

Rondo Music Management zal uw organisatie op uw verzoek een offerte sturen in tweevoud. Indien deze offerte voor accoord getekend wordt geretourneerd binnen 3 weken geldt dit als bindend contract.

Facturen worden na ontvangst van het contract, doch uiterlijk 3 weken voor het optreden verstuurd, en dienen binnen 3 weken na het optreden voldaan te worden. Er kan zowel contant als per bank of giro betaald worden.

Betalingen vinden plaats rechtstreeks aan Rondo Music Management, welke zelf voor de betaling van de musici zorg draagt.

Repertoire en samenstelling van de ensembles, alsmede de duur van het optreden vindt plaats in overleg met uw organisatie.

De uitkoopprijs omvat geen reistijd, echter wel eventuele pauzes in uw programma gedurende welke de musici nog aanwezig dienen te zijn.

Download hier een contract-voorbeeld (.doc formaat).


Pages last updated: 3 jan 2019, Rondo Music Management, ©1991-2019
privacyverklaring

mail for info on our design possibilities

counter: