Category: General
Posted by: tjako
Verrassende one-woman-show, een supershow van Jette van der Meij...

AMSTERDAM - Hoewel het een stralend mooie zondagmiddag is zit de zaal van EN PLUCHE stampvol publiek wat geniet van de overrompelende one-woman-show van Jette Van der Meij. Wie daar niet van tevoren een plaats reserveerde kan het nu schudden. Er is vandaag ook een heel speciaal publiek aanwezig. Tal van beroemde collega's uit de theater- en t.v.-wereld maken graag tijd vrij om deze unieke voorstelling bij te wonen...

Jette Van der Meij blijkt een alleskunner en ook een vakvrouw die je totaal meevoert in haar wereld. Dat gebeurt ook doordat zij emotioneel alle registers opentrekt zonder dat jij als toeschouwer je daar ongemakkelijk bij voelt.

Ze heeft daarbij dan de support van supermuzikant Tjako van Schie. Zijn pianospel is heel rijk en zuiver en haast solistisch aanwezig zonder dat dit te veel accent krijgt.

Jette Van der Meij scoort vooral heel hoog met haar jazzy songs waarbij zij zelfs de hele zaal in beweging brengt. Haar show blijft in alle nummers tot het einde boeien en het publiek is vooral razend enthousiast over de vrouwelijke kwetsbaarheid die zij durft te tonen.Haar kracht is eveneens merkbaar in het humoristisch en relaxed benaderen van de positieve dingen in het leven zonder dat het de bekende ironische bijklank heeft. Haar show laat juist licht en liefde en openheid zien.

Iedereen voelt zich aangenaam opgeladen na het zien van deze voorstelling. De finale van deze fijnzinnige en uiterst verzorgde voorstelling van het talentvolle duo Van der Meij en Van Schie kwam daarom véél te vroeg.

Gepubliceerd op maandag 14 april 2014 12:31 | Geschreven door Redactie Cultuur van de Couturekrant.nl
Category: General
Posted by: tjako
Nice video registration of concert on 16 february 2014, Amstelkerk Amsterdam
With Henk van Twillert (sax), Inese Galante (voice) & Tjako van Schie (piano)

Category: General
Posted by: tjako
14 february 2014, Rotterdam, Pro Rege
MEET THE ARTISTS - Valentijnsconcert
"Vocalise"

De unieke stem van Inese Galante, de unieke sound van baritonsaxofonist Henk van Twillert , en de lyrische pianoklanken van Tjako van Schie! Noteren dus! Valentijn 2014 op 14 februari in Rotterdam. Wordt een uniek concert!

- Inese Galante, soprano
- Henk van Twillert, saxophones
- Tjako van Schie, piano
Reserveren: http://muzikc.nl/14-2-2014
Category: General
Posted by: tjako
13 april 2014, En Pluche, Amsterdam, Ruysdaelstraat 50-54, (naast Le Garage).
"Lied van Licht"- Tjako van Schie (piano) & Jette van der Meij (stem)

Tjako en Jette (bekend van GTST waar ze Laura speelt) nemen jullie mee in een middag vol verhalen uit het leven. In "Lied van Licht" wordt de toekomst vol blijheid tegemoet gezien.
Entrée: € 10,= / Studenten € 5,=.
Reserveren: Ronald Douglas, tel. 06 55761245 
Category: General
Posted by: tjako
Category: General
Posted by: tjako
Op 17 November 2012 vierde het Asser Mannenkoor hun jubileum met een fraai musicalconcert. De begeleiding werd verzorgd door The Postmans.

The Postmans en het Asser Mannenkoor

Een geslaagd optreden, mede gerealiseerd door Rondo Music Mangement.
Category: General
Posted by: tjako
Category: General
Posted by: tjako
Rondo Music Management wenst U allen een gelukkig 2012!
Category: General
Posted by: tjako


Myspace music player

Category: General
Posted by: tjako
Pianist Tjako van Schie en saxofonist Henk van Twillert vieren hun 25-jarige samenwerking met het uitbrengen van een speciale triple-cd, waarop in totaal 45 vruchten van hun jarenlange muzikale vriendschap zijn vastgelegd. Ze hebben muziek bijeengebracht uit alle windstreken waar ze tijdens hun werk en lesgeven vertoefden, variërend van adaptaties van Rachmaninof-liederen, Chopin, Mozart en Fauré, tot Portugese fado’s, Nederlandse muziek, songs, wereldmuziek, Caraïbische muziek, Antilliaanse muziek, jazzy stukken en eigen composities.

De drie cd’s “Vocalise” (2008), “Petite Fleur” (2011) en “Wonderful World” (2011) zijn in 1 mooie box uitgebracht onder de titel “A Bag of Music”. De cd’s zijn via Tjako verkrijgbaar (of te bestellen via www.tjako.nl/henkcd.htm of via tel. 0653681895). Een aanrader!

De cd presentatie is donderdag 29 september in Amsterdam met een gratis toegankelijk concert in de Amstelkerk om 20.30! Allen welkom daar!


A bag of music - Henk van Twillert (saxophone) & Tjako van Schie (piano)